Kontakt

Sports International NLK AB
Box 10152
434 22 Kungsbacka, Sweden

Tel: 0300-720 95
info@sportsinternational.se

Arrangör av Turneringen är Hamburger SV i samarbete med Sports International AB

Hamburger SV är en av de stora klubbarna i tysk fotbollshistoria med bland annat 6 ligamästerskap och var också den enda klubb fram till 2018 som spelat samtliga säsonger i Bundesliga sedan starten 1963. Under en period på 1970-talet och i början på 1980-talet var man till och med en av de bästa lagen i Europa och 1983 vann man Europacupfinalen (Nuvarande champions League). HSV är mest känd som en fotbollsklubb men har en rad andra idrotter på programmet: handboll, badminton, landhockey, ishockey, basket, bowling, karate och gymnastik. Hemmaarenan heter Volksparstadion som rymmer 57 274 och nästan alltid slutsåld – även nu när man befinner sig i andra Bundesligan. Siktet är att vara tillbaka i högsta serien nästa säsong.

Sports International AB grundades redan 1986, men vi försöker ständigt förnya oss. I en tid då många företag skär ner på resurser, kvalité och service går Sports International AB i motsatt riktning. Det senaste året har vi förstärkt ytterligare med personal på huvudkontoret i Kungsbacka och i dotterbolaget, Sports International Catalunya S.L. i Barcelona. I dag är vi 14 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid – och brinner för att göra ett mycket bra jobb för våra kunder.

Sports International AB är företaget för alla inom fotboll. Sedan många år är vi Nordens största arrangör av träningsläger och cuper i fotboll. Vi är godkända av Svenska Fotbollsförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare. Vi har också UEFA:s godkännande att anordna matcher åt proffslag och amatörlag i hela Europa.

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborgs BK, men också knattelag i sjumannaserier. Ingen är för stor eller för liten för oss och det är förmodligen hemligheten bakom att allt fler väljer oss som samarbetspartner.Sports International AB är dock mer än fotboll. Vi utvecklar ständigt nya områden och vi har vuxit snabbt de senaste åren inom områden som konferenser, skolresor, friidrott, basket, handboll simning och formel 1.

Några av våra kompisar